Welkom
Welkom op de site FortisGroeiVermogenClaim
Vandaag, Vrijdag 05-03-2021, hebben zich via deze website geen nieuwe leden aangemeld.

De Vereniging Consument en Geldzaken voert namens aangesloten gedupeerden aan wie destijds door Fortis/GroeiVermogen een zg. "aandelenleaseproduct" is verkocht, een rechtsprocedure tegen GroeiVermogen N.V. Deze rechtszaak is gericht op volledige schadeloosstelling van de aangesloten gedupeerden. De Vereniging 'Consument & Geldzaken' is een belangen- en adviesorganisatie voor de financiële consument.  Bent u gedupeerde van een of meerdere van de aandelenleaseproducten van Fortis/GroeiVermogen, dan kunt u zich via deze website aansluiten als lid en daarmee bij de door ons gevoerde (lopende) rechtszaak tegen Fortis/GroeiVermogen.

LAAT FORTIS/GROEIVERMOGEN  NIET ONGESTRAFT MET UW GELD AAN DE HAAL GAAN !

VANAF 1 MAART 2019 IS HET NIET MEER MOGELIJK OM U ALS GEDUPEERDE AAN TE SLUITEN !

TIP !  Leest voordat u ons vanuit deze website per e-mail vragen stelt, ALTIJD eerst de pagina VEELGESTELDE VRAGEN op deze website door !. Grote kans dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.  Dubbelklik op een vraag en u ziet ons antwoord. 

Voor meer informatie over deze rechtszaak en de mogelijkheden om u hierbij aan te sluiten klik op VEELGESTELDE VRAGEN of kies direct voor AANMELDEN.

"Hoe meer aangemelde gedupeerden, des te sterker wij staan"
Naar schatting zijn in ons land niet minder dan 100.000 mensen als aandelenlease-deelnemer gedupeerd door Fortis/GroeiVermogen. Helaas is lang niet iedere gedupeerde (al) op de hoogte van de rechtzaak die wij tegen GroeiVermogen voeren met het oog op een schadeloosstelling. Heeft u familieleden, vrienden of kennissen die ook zo'n aandelenlease-contract afsloten, informeer hen dan over deze actie door de Vereniging 'Consument & Geldzaken'. Hoe meer gedupeerden zich aanmelden, des te sterker wij immers staan tegenover GroeiVermogen.

Vereninging Consument & Geldzaken