Over ons

De Vereniging 'Consument & Geldzaken' is een belangen- en adviesorganisatie voor de financiële consument. Zij is er voor u als cliënt van banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, beleggingsinstellingen en andere aanbieders of intermediairs van financiële diensten en produkten.

Naast de behartiging van de belangen van haar leden bij deze financiële instellingen, de overheid en andere betrokkenen, richt zij zich op onderzoek en voorlichting over al hetgeen van belang is voor de financiële consument. 'Consument & Geldzaken' ondersteunt tevens haar leden met advies op basis van kritische, vergelijkende analyses.

De Vereniging 'Consument & Geldzaken' is volledig onafhankelijk en dient uitsluitend het consumentenbelang. De Vereniging 'Consument & Geldzaken' is opgericht bij notariële akte op 30 augustus 1994.

De contributie voor het lidmaatschap van de Vereniging 'Consument & Geldzaken' bedraagt slechts € 23,00 per jaar.

De rechtszaak tegen Fortis dochter GroeiVermogen vormt slechts één van de vele activiteiten van de Vereniging Consument & Geldzaken. Ook andere aanbieders van aandelenlease worden juridisch door ons aangepakt. Zo startte de Vereniging Consument & Geldzaken eerder een rechtszaak tegen Aegon dochter Spaarbeleg over het aandelenleaseproduct 'SprintPlan' . Zie hierover onze speciale internetsite www.sprintplanclaim.nl  Medio 2006 is Consument & Geldzaken de voorbereidingen gestart voor een actie ten behoeve van gedupeerden van beleggingsverzekeringen.

Bent u lid en wilt ons per e-mail vanuit deze website een vraag stellen, dan verzoeken wij altijd eerst de pagina "VEELGESTELDE VRAGEN" op deze website goed door te lezen. Dubbelklik op een vraag en u ziet ons antwoord. Wellicht wordt uw vraag daar al beantwoord.

Vereninging Consument & Geldzaken